• Română
 • English
 • Français
 • office@deltaforcesecurity.com021-232.43.12

  Paza si protectie

  PROFESIONALISM – daca aveti nevoie de un ofiter de receptie sau de agenti care sa patruleze pentru a asigura paza non-stop a obiectivelor dumneavoastra, personalul Delta Force va fi pregatit in mod special la locul exercitarii misiunilor de paza.

  Astfel agentii vor indeplini oricand cu promptitudine si exactitate serviciile solicitate de dumnevaostra.

  COLABORARE – agentii de paza sunt sprijiniti permanent de echipajele de interventie rapida, special dotate si antrenate pentru astfel de situatii si bineinteles colaboarea cu echipajele de politie, existand in acest protocoale incheiate intre societatea noastra si sectiile de politie.

  AGENTI PAZA – Conform valorilor companiei, fiecare angajat Delta Force este un profesionist care dovedeste spirit de echipa, loialitate fata de companie si partenerii sai si nu in ultimul rand o dorinta constanta de a-si imbunatati performantele. Astfel, societatea recruteaza cu mare atentie personalul – atat operativ cat si executiv – fapt ce include in primul rand supravegherea acestora cel putin o luna inainte de a se intocmi dosarul de angajare apoi urmarindu-i-se pas cu pas activitatea profesionala.

  PREGATIREA SI ANTRENAREA – procesul de instruire a agentilor nostri implica o solida baza teoretica – atat prin programul de scolarizare impus de legislatia in vigoare cat si prin intermediul personalului nostru specializat. Bineinteles insa, instruirea nu se limiteaza la salile de curs, agentii urmand un program intensiv de pregatire practica, fiind special instruiti pentru fiecare misune, respectiv pentru fiecare obiectiv avut in paza.

  DOTARE AGENTI – statii de emisie–receptie, pistol – unde situatia o impune, tonfa, spray iritant – lacrimogen si electrosoc, lanterna, detector metale.

  SIGURANTA – societatea Delta Force are incheiata o polita de asigurare cu privire la pagubele survenite in obiectiv din culpa angajatilor firmei noastre, incheiata cu CITY INSURANCE in valoare de 150.000 EURO/eveniment, 450.000 EURO/agregat.

  SERVICII DE INCREDERE