• Română
 • English
 • Français
 • office@deltaforcesecurity.com021-232.43.12

  Monitorizare interventie

  DISPECERATUL CENTRAL DELTA FORCE coordoneaza si dirijeaza in permanenta echipajele de interventie catre amplasamentul protejat, asigurand colaborarea eficienta a tuturor fortelor implicate. Semnalele provenite automat de la sistemele locale de detectie si avertizare sau declansate manual prin sistemele de alarmare la “Hold-up” instalate la BENEFICIAR, sunt preluate prin intermediul transmitatorului radio Delta Force sau prin linia fixa si sunt transmise si interpretate de Dispecerat in functie de tipul alarmei: incendiu, efractie, hold-up (panica), etc.

  Aceste informatii sunt inregistrate, preluate si arhivate in Dispeceratul Central Delta Force.

  ACTIUNE – In timpul desfasurarii evenimentului Dispecerul mentine permanent legatura cu echipajele Fortei de Reactie Rapida Delta Force cu alte forte de interventie si deasemenea cu BENEFICIARUL.

  ECHIPA DE INTERVENIE DELTA FORCE – este compusa din agenti de interventie proprii, de inalta performanta operativa, experti in domeniu extrem de riguros selectati, pregatiti si antrenati permanent.

  Echipajele de interventie sunt dotate cu autoturisme inscriptionate cu sigla si insemnele Delta Force, echipament individual de inalta performanta si calitate, adecvat pentru interventie eficienta in cazul oricarui tip de situatie.

  Dupa rezolvarea situatiei de efractie sau Hold-up, echipajul Delta Force, asigura paza obiectivului agresat pana la sosirea BENEFICIARULUI.